@

Acala

Red Sparkling Tea – Bio
World Alcohol-Free Awards
Falstaff
More info

Acala

Red Sparkling Tea – Bio
World Alcohol-Free Awards
Falstaff
More info
  • Country of origin Various
  • Region diverse Provenienzen
  • Drinking temperature 7-10°C
  • Allergen notice Contains sulphites
  • Article / Unit
  • 6x75cl
    Carton
  • 12x33cl
    Karton

Character

Harmoniously matched aromas of blueberry and blackcurrant, accompanied by some cherry and dried fruit notes and the unmistakable character of tea: that's what distinguishes the ruby-red, lively, flowery and earthy ACALA Red Sparkling Tea. The pleasure is crowned by its soft, full body, wonderful freshness and long finish.

Wine type

Full-bodied wines
Lingering wines

Empfehlung

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore - empfehlung Text

Lorem ipsum dolor sit amet - Empfehler Daten
Tasting notes

Palate character i

Spinnennetz-Chart

Nose flavors

Berry Berry
3.5
Stone fruit Stone fruit
2.5
Dried fruit Dried fruit
2

Palate flavors

Fruity Fruity
4
Vegetal Vegetal
2.75
Region

diverse Provenienzen


Producer/Brand

Acala

Wie Wein konzipiert, bietet Sparkling Tea ein völlig neues und aufregendes Genusserlebnis. Mit 20 Jahren Erfahrung in der Londoner Fine-Wine Industrie kreiert ACALA-Mitbegründer Martynas Zemavicius feine, biologische und alkoholfreie weinähnliche Aromen und Texturen, die einzigartige Emotionen von Weiss bis Spritz bieten – köstlich, aufregend, komplex und natürlich. ACALAs fermentierte Sparkling Teas sind perfekte Essensbegleiter und bringen genau so viel Feierlichkeit wie ein Glas Wein oder Champagner. Kreiert von Weinliebhabern für Weinliebhaber und für alle, die prickelnde Momente lieben.

Read more