@

Moderato

Cuvée Révolutionnaire Le Rosé 0%
More info
2045907500
Cuvée Révolutionnaire Le Rosé 0% Rückenetikett

Moderato

Cuvée Révolutionnaire Le Rosé 0%
More info
  • Country of origin France
  • Region Various provenances France
  • Grapes Gros Manseng, Merlot
  • Drinking temperature 6 - 8°C
  • Allergen notice Contains sulphites
  • Article / Unit
  • 6x75cl
    Carton

Character

The Cuvée Révolutionnaire Le Rosé 0% seduces with aromas of fresh, ripe red fruit, complemented by a subtle hint of citrus fruit. On the palate, it has slightly acidic notes that lead to a refreshing and invigorating finish.

Empfehlung

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore - empfehlung Text

Lorem ipsum dolor sit amet - Empfehler Daten
Region

Various provenances France

Weine aus Frankreich gelten als Mass allen Weingenusses und das Prestige-Weinland im Herzen Europas als Begründer des modernen Weinbaus. Die klimatisch und geografisch verschiedenartigsten Weinbaugebiete erstrecken sich von Norden nach Süden und von Westen nach Osten übers ganze Land. Sie bieten beste Bedingungen für die klassischen französischen Rebsorten, von Chardonnay über Cabernet Sauvignon bis hin zum Merlot und Syrah, die alle auch international die grösste Bedeutung haben und hier Spitzenweine ermöglichen, die tatsächlich weltweit unerreicht sind.


Producer/Brand

Moderato

Behind Moderato are Sébastien, from a family of winemakers in the Cognac region, and Fabien, an expert in innovative beverage development. They love wine - its history, its terroir, its opportunities, its diversity, its conviviality. They love wine so much they'd like to enjoy it more often - without the negative consequences. So, in true French style, they decided to make a revolution and create a wine without alcohol, without compromising on taste. To find the perfect aromatic balance, they tried the best grape varieties and focused on a unique distillation method. Today, supported by a team of winemakers and oenologists, they develop ever more refined cuvées, recognized by top wine professionals and sommeliers alike.

Read more